Parleys verzorgt ÉÉN dienst te weten huurverlaging die uit 3 onderdelen bestaat;
Onderdeel 1 Huurverlaging Monitor
Onderdeel 2 Huurverlaging Toets
Onderdeel 3 Huurverlaging Onderhandeling

 

  1. Huurverlaging Monitor
   Het is van belang om kansen op reductie continu te monitoren. Ons contractbeheer is een integraal onderdeel van onze dienst. Ook al hebt u net een nieuw huurcontract afgesloten of bent u ruim op tijd om te gaan onderhandelen, monitoring is altijd van belang. Door onze Monitoring zult u nooit een onderhandelingsmoment missen en grijpen we elke onderhandelingskans aan die zich voordoet om voor u een huuraanpassing te realiseren.

 

  1. Huurverlaging Toets
   In welke mate wijkt de huur af van wat redelijk & fair is? Hoe liggen uw kansen om de huur binnen 1 jaar aangepast te krijgen? De Toets geeft u uitleg over uw mogelijkheid en haalbaarheid op een aanzienlijke huurprijsaanpassing. Op een overzichtelijke wijze krijgt u advies over de kansen op een succesvolle onderhandeling en de mate van huurreductie.

 

  1. Huurverlaging Onderhandeling
   Uit de Huurverlaging Toets wordt duidelijk wat uw kansen zijn op een huuraanpassing. Met uw goedkeuring gaat Parleys onderhandelen over de huurprijs, huurtermijn, indexatie, bankgarantie, servicekosten, huurtermijn, etc. Hierbij wordt de speciaal ontwikkelde decasso procedure gevolgd. Volgens een strakke aanpak wordt de best mogelijke onderhandelingspositie ingenomen. Daarnaast wordt vooral onderhandeld op de omstandigheden en worden geen langdurige en weinig effectieve huurherzieningsprocedure gevolgd. Al onze communicatie met de vastgoedeigenaar is helder, zakelijk maar ook fair en respectvol. Parleys houdt de relatie met de vastgoedeigenaar strikt zakelijk en kan daarom voor u dit traject optimaal verzorgen. Zodoende zal uw relatie met de vastgoedeigenaar goed blijven. Uit ervaring blijkt dat deze onderhandelingsaanpak de beste resultaten oplevert en niet tot een verstoorde relatie leidt.

 

Parleys realiseert voor u huurverlaging. Meer weten?