Trendy Hairconcept

Ik vond Parleys bij toeval op het internet. Wat mij aanspreekt is dat zij werken op een ‘no cure no pay’ basis. Daarnaast geven ze jou op voorhand een realistische kansberekening per locatie. Parleys heeft ons geholpen met de onderhandelingen met verhuurders, iets waar wij als kappers geen kaas van gegeten hebben. Het is fijn om een partner te hebben met verstand van zaken. Voor een aantal van de locaties van Trendy Hairconcept heeft Parleys de huurprijs weten te verlagen naar een passend niveau.

Joost van der Oord

Vermeulen & Den Otter Bakkers

Bij Parleys ben ik gekomen door een stuk in ons Bakkers-vakblad. De bestaande huren vond ik al enige tijd te hoog voor de tijd waarin we leven. Omdat je moet voorkomen dat emoties mee gaan spelen bij de onderhandelingen over een nieuwe huurprijs (in het geval je de huurbaas goed kent), is het beter dit over te laten aan een professionele partij. Op basis van feiten hebben ze berekend dat de huur naar beneden aangepast zou moeten worden, en dat is uiteindelijk ook bewerkstelligt. Kortom: bij twijfel over de juiste hoogte van de huurprijs is Parleys een prima en integere partij.

Bas Vermeulen

Texaco Timmermans

In contact gekomen met Parleys omdat wij huuronderhandelingen wilden voeren met de verhuurder van ons winkelpand. Parleys is bekend met de huurprijzen in veel winkelgebieden en vergelijken met andere steden soortgelijke winkelpanden. Verder wordt de correspondentie uit handen genomen wat wel prettig werkt voor de ondernemer. Ook de kennis op juridisch gebied is goed te noemen en deze wordt gebruikt in de onderhandelingen. Als opdrachtgever word je daarnaast goed op de hoogte gehouden. Na een goede advisering van Parleys of het een en ander ‘acceptabel’ is ligt de uiteindelijke beslissing bij de ondernemer zelf. Parleys is onderscheidend omdat ze kennis hebben van verschillende marktgebieden en een goed advies kunnen neerleggen. Een klein puntje van kritiek is dat er veel telefonisch besproken wordt zonder een voorstelling te kunnen maken van degene die de onderhandelingen voert. Persoonlijk contact zou derhalve prettig zijn.

 

Edward Timmermans

Bakkerij Van Maanen

Al jaren werken wij naar tevredenheid intensief samen met Parleys. De veranderingen op de huurdersmarkt was voor ons een aanleiding om ondersteuning te vragen aan Parleys. Parleys heeft zich in die jaren laten zien als een betrouwbare partner en is consistent in de wijze van aanpak voor het vervullen van de belangen namens de huurder. De kern daarbij is samenwerken. Wij zijn positief gestemd over de in de afgelopen jaren behaalde resultaten.

Henk-Jan van Maanen