Stap 1: Helderheids Toets

€ 98,-

In welke mate wijkt de huur van de bedrijfsruimte af van wat redelijk & fair is? Hoe liggen mijn kansen om huur van winkel of kantoor binnen 1 jaar aangepast te krijgen? De helderheidstoets geeft u uitleg over uw rechtspositie en de kansen op een aanzienlijke huurverlaging. U ziet snel welke grondslagen voor de economische waarde van het pand de aandacht vragen

Ja, ik wil meer informatie over de helderheids toets
Stap 2: Economische waarde programma 1

€ 575,-

Uit de helderheidstoets is duidelijk geworden wat uw kansen zijn op een huurverlaging. Nu kunt u kiezen om de huurovereenkomst te gaan heronderhandelen waarbij een verlaging van kosten centraal staat. Parleys bereidt de onderhandeling van de huurovereenkomst voor en onderhandelt vervolgens namens de huurder. Hierbij zet Parleys haar specialisten op het gebied van huurrecht, taxaties en onderhandelen in. Vervolgens zullen er diverse contacten zijn tussen Parleys en de verhuurder.

Ja, ik wil meer informatie over programma 1
Stap 3: Economische waarde programma 2

€ 475,-

Er is onderhandeld over de huurovereenkomst. De helderheidstoets wees uit dat de kans aanmerkelijk was om binnen 1 jaar een forse huurverlaging af te dwingen. De economische waarde programma 1 heeft ervoor gezorgd dat de verhuurder instemt met een huurverlaging, maar slechts een beperkte. In die gevallen dat de verhuurder onvoldoende schikt, kan gekozen voor een alternatieve vervolgstrategie. Dit kan een rechtsgang zijn. Parleys neemt alle zorgen uit handen. De specialisten in vastgoed taxaties, huurrecht en onderhandelen verzorgen de gehele procedure van huurherziening tot aan de nieuwe huurovereenkomst toe. Het resultaat loopt op tot 35% huurbesparing.

Ja, ik wil meer informatie over programma 2