Stap 1: Huurrecht Toets

€ 98,-

In welke mate wijkt de huur van mijn bedrijfsruimte af van wat redelijk & fair is? Hoe liggen mijn kansen om de huur van winkel of kantoor binnen 1 jaar aangepast te krijgen? De huurrechttoets geeft u duidelijkheid wat uw kansen zijn op huurverlaging en een prognose van het resultaat.

Ja, ik wil meer informatie over de huurrecht toets
Stap 2: Huurrecht programma 1

€ 575,-

Uit de huurrechttoets is duidelijk geworden wat uw kansen zijn op huurverlaging. U kunt kiezen om te gaan heronderhandelen. Parleys bereidt de heronderhandeling van het huurcontract voor en neemt namens de huurder contact op met de eigenaar. Hierbij zet Parleys haar specialisten op het gebied van huurrecht, taxaties en onderhandelen in. Vervolgens zullen er diverse contacten zijn tussen Parleys en de verhuurder.

Ja, ik wil meer informatie over programma 1
Stap 3: Huurrecht programma 2

€ 475,-

Er is onderhandeld over de huurovereenkomst. Uit de huurrechttoets bleek een aanmerkelijke kans om binnen 1 jaar een forse huurverlaging te kunnen afdwingen. Het huurrechtprogramma 1 zorgde dat de eigenaar instemt met een huurverlaging, maar slechts een beperkte. In die gevallen dat de verhuurder onvoldoende schikt, kunt u kiezen voor een alternatieve vervolgstrategie. Dit kan een rechtsgang zijn. Parleys neemt al uw zorgen uit handen. De specialisten in vastgoed taxaties, huurrecht en onderhandelen verzorgen de gehele procedure van huurherziening. Tot aan de nieuwe huurovereenkomst toe.

Ja, ik wil meer informatie over programma 2