Parleys verlaagt de huur voor ondernemers. Hieronder geven we het woord aan één van onze klanten.

Henk Jan Van Maanen, Directeur Bakker Van Maanen, grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland.

Wij geloven dat je vrolijk kunt worden als je vanuit een bezieling leeft. In onze winkels met  brood, banket en bediening tonen we ons karakter aan de bewoners in de buurt. 

In deze overtuiging betrekken we onze leveranciers. Via een collega-ondernemer ben ik in contact gekomen met Luc Habets. In een open en hands-on gesprek zijn we tot overeenstemming gekomen om de huurovereenkomsten van onze 50 filialen onder de loep te nemen.
Voorheen deed ik het beheer samen met Marjolein Zwaan van onze financiële afdeling. Dit nam veel tijd in beslag en doorlooptijden van onderhandelingen waren soms lang.
Parleys heeft ondersteuning geboden in de lopende dossiers. De overige overeenkomsten werden eerst onderzocht naar de mogelijkheid en haalbaarheid van een huurverlaging. De meest belangrijke en urgente zaken heeft Parleys toen uit handen genomen. 

In een jaar tijd hebben we meer transparantie en grip gekregen op de huurvoorwaarden. De besparing op huurgelden stijgt aanzienlijk. De doorlooptijd varieert. Soms por ik om nog een tandje bij te zetten. Marjolein en ik worden regelmatig geïnformeerd over de stand van zaken en we overleggen de vervolgstappen in het proces. De casemanagers van Parleys besparen me tijd en zorgen. Voor vragen kunnen we steeds terecht. De werkwijze is kordaat en fair: hierdoor raken relaties met verhuurders raakt niet verstoord. Ik sta nu buiten de inhoudelijke behandeling en kan hierdoor beter sturen. Parleys geeft mij en mijn collega’s ruimte om te ondernemen.

Bakker Van Maanen bestaat al ruim 100 jaar. Om de komende jaren onze klanten te blijven verwennen, varen we een nieuwe koers. Deze komt voort uit de passie van onszelf en onze medewerkers dit levert ons lovende reacties van onze klanten op. We kiezen leveranciers die ons in dit ontwikkelproces kunnen ondersteunen en waarmee een goede klik is. Met Parleys zit dit gebakken… wat ons betreft.